Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Американці презентували колекційний Ford Mustang Mach 1

Компанія Ford вирішила запропонувати для європейського ринка свіжу версію спортивного купе під назвою Mustang Mach 1. Насправді новачок презентує модель в сегменті суперкарів, адже під капотом Mach 1 встановлено 5-літровий 8-циліндровий атмосферний двигун на 450 к.с. В парі з мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей, що додає Mustang ще більше харизми та ексклюзивності. Для Європи ця модель зазнала деяких доопрацювань, які направлені на покращення привабливості купе серед вибагливих клієнтів Старого Світу.

Дебют Ford Mustang Mach 1 відбувся в рамках презентації для віртуальних глядачів на Goodwood SpeedWeek. Після цього, виробник розсекретив головні фішки та особливості свого купе. На ринку США є схожа за філософією модель на ім҆ я Mustang Shelby GT350, але навідміну від неї Mustang Mach 1 не настільки спортивний та ультимативний.

Цікавим технічним рішенням для Ford Mustang Mach 1 став додатковий охолоджувач для мастила двигуна, таке рішення зумовлено додатковими нагрузками на мотор при активному драйві. Додатково для Mach 1 американці пропонують випускну систему Active Valve Performance із чотирма 4,5-дюймовими наконечниками, що забезпечують типовий звук для  мотора V8. В стандарті нове купе має 6-ступеневу механіку від фірми Tremec. В якості опції можна дозамовити 10-ступеневий автомат від Ford. Завдяки зміні аеродинамічних елементів, включаичи радіаторну решітку, новий передній сплітер та задній дифузор, купе виглядає дуже експресивно та яскраво. Спеціальні налаштування для підвіски та використання жорсткіших пружин додають автомобілю керованості та динаміки.

Інтер҆ єр виглядає свіжим та досить якісним. Завдяки використанню шкіряного оздоблення салон Ford Mustang Mach 1 може посперичатися з інтерєрами європейських автомобілів цієї цінової категорії. Розкішне оснащення та додаткові опції роблять новачка привабливим та комфортним автомобілем.

За попередньою інформацією, базовий Mustang Mach 1 коштуватиме не меньш ніж 60 тисяч євро, а перші серійні екземпляри з҆ являться у продажу вже на весні 2021 року. Старт замовлень заплановано на листопад цього року…

 

23.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Американці презентували колекційний Ford Mustang Mach 1

Політика конфіденційності